Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Ninja cel mare merge la scoala

Anul acesta a fost si este in continuare unul plin cu evenimente si schimbari, pe toate planurile. Insa cel mai semnificativ pentru noi este ca la toamna Sasha incepe scoala.

Mai este un pic… avem emotii.

Ne pregatim de ceva timp pentru acest moment insa chiar si asa, nu cred ca exista parinte sa nu fie emotionat. Ma tot gandesc la momentul cand o sa il vad cu ghiozdanul in spate si imi aduc aminte cum eram eu in prima zi de scoala. Era un mix de sentimente, entuziasm si teama in acelasi timp.

Si apropo de ghiozdan, mereu mi-au placut cumparaturile pentru rechizite cand eram mica. Imi placea sa mi le aleg singura, sa fie roz si cu Hello Kitty sau Barbie ?

Si exact asa este si Sasha acum doar ca, firesc, alege alte desene si persoanaje. De vreun an de zile a devenit foarte pasionat de Lego Ninjago si totul trebuie sa fie cu eroii artelor martiale. Povestea luptatorilor ninja este inspirata din cultura chineza si japoneza si fiecare personaj este autentic si bine conturat. Are foarte mare succes la copii, care de multe ori tin minte toate numele personajelor mai bine decat parintii. Sau asa e in cazul nostru ? Dar l-am rugat sa imi explice care este fiecare si ce face, si i-a placut foarte mult sa imi povesteasca si sa fiu eu cea care asculta si invata de la el.

Toate momentele astea in care intru in Universul lui ma fac sa ma simt mama-prietena de care are nevoie copilul meu.

Si ca sa revin la ghiozdan, am descoperit modelele Lego Ninjago si suntem tare incantati de ele. Pe langa faptul ca sunt cu celebrele personaje, sunt de foarte buna calitate. Materialul este foarte bun, au buzunar lateral din plasa si elastic (nu cade nimic de acolo), zone reflectorizante din toate unghiurile, sunt usoare si bine compartimentale iar baretele sunt captusite si reglabile in fata. Pe langa asta, am citit ca sunt facute din materiale reciclabile si nu contin PVC, nichel si vopsele periculoase. Asadar cei de la Lego se pricep si la ghiozdane si le fac cu foarte multa atentie, exact ca si jucariile.

Am inaugurat ghiozdanele in vacanta ca sa ne obisnuim cu ele ? Sunt perfecte pentru scoala sau gradinita dar merg si la festivaluri si iesiri la inghetata. Vedeti mai jos.

Sa stiti ca in colectia de ghiozdane Lego sunt produse potrivite pentru baieti si fete. De asemenea sunt modele pentru toate categoriile de varsta: de la prescolari pana la tineri adulti. Intreaga colectie de ghiozdane si penare Lego o gasiti in magazinele Autograf.