Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Cum ne descurcam in carantina

Nu imi imaginam vreodata ca o sa traim aceste vremuri in care toate lucrurile pe care le faceam si ni se pareau normale, acum sa fie un vis. Era frig si ne imbracam cu geci de iarna atunci cand s-a declarat starea de urgenta. Iar acum am inceput sa stam in pantaloni scurti in curte.

Dar dincolo de aceste lucruri care ne afecteaza pe toti, incerc sa raman constienta ca suntem sanatosi si ca avem copii si nu avem timp sa ne plictisim. Cred ca toti parintii inteleg la ce ma refer.
Pe 10 aprilie a fost ziua lui Raul, a implinit 4 ani. Ce varsta frumoasa! I-am pregatit tort, baloane si cadouri. Dar asa cum ne-am obisnuit noi in familia noastra, mereu cand este ziua unuia dintre copii, primeste si celalat ceva. Nu mai stiu exact de unde a inceput aceasta traditie dar ea aduce liniste si pace :D Si copiii sunt fericiti.
Deja eram adepta cumparaturilor online de dinainte de aceasta situatie in care nu avem de ales. Insa unul din lucrurile care ma deranjau era ca nu gaseam tot ce voiam sa cumpar in acelasi loc. Iar asta este destul de complicat pentru ca vin curieri in diferite zile, sunt mai multe colete, mai multe taxe de transport etc.
Dar anul acesta am descoperit magazinul babyneeds.ro unde gasesc tot ce am nevoie pentru copii.
Sasha fiind mai maricel navigheaza singur pe site si isi alege ce are nevoie si ce ii place. Carti si caiete de activitati, articole pentru gradina, jocuri educative si puzzle-uri. Am gasit brand-urile noastre preferate de jucarii, toate adunate pe babyneeds.ro.
Avem de construit si de colorat pentru urmatoarea perioada.
Ne jucam si noi cu ei ca sa mai uitam de dorul de cei dragi.
Iar cand vor creste si isi vor aduce aminte de aceasta perioada, sa isi aminteasca ce frumos ne-am conectat si ne-am distrat impreuna.
Love!