Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Sedinta foto de Craciun

Mereu mi-au placut pozele. Sa ma uit la ele, sa le fac, sa pozez. Mi se pare o adevarata arta sa faci poze frumoase si o adevarata comoara sa ai poze care surprind cele mai frumoase momente cu cei dragi.

De anul trecut mi-a dorit sa facem o sesiune de fotografii de Craciun insa anul acesta m-am mobilizat. Prin mobilizare ma refer ca am pus piciorul in prag si a fost ca o surpriza pentru Florin si pentru copii. M-am tot gandit cu ce sa ne imbracam ca sa ne asortam intre noi. M-am inspirat si de pe Pinterest si mi-am adus aminte ca am o fusta cu paiete cumparata acum multi ani pe care nu am purtat-o niciodata. Sosetele cosy si lungi nu puteau sa lipseasca pentru ca le ador. In rest puloverase tricotate pentru copii si ce pantaloni am nimerit.

Am avut emotii inainte sa ajungem. Mereu emotiile sunt inainte sa vezi ce se intampla de fapt, ati observat?

Ma gandeam ca poate copiii nu vor avea rabdare sau ca vor fi prost dispusi. Adica da, voiam poze cu toti patru insa sa nu fie nimeni sacrificat pentru asta :)

A fost o experienta minunata pentru toti. Alina (Lilebuba foto) are o energie buna de tot si copiii s-au lipit de ea din prima. Am ras mult, am ascultat Coldplay, am mancat macarons si ne-am imbratisat mult. Am ramas cu o amintire frumoasa si cu poze superbe.

Ca sa nu mai zic ca am prins curaj. :)

Iata si dovada