Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

5 locuri de iesit cu copiii in perioada aceasta

Daca si voi sunteti ca mine si cautati motive mereu sa iesiti din casa, acest articol este pentru voi.

Sa nu ma intelegeti gresit, imi place la nebunie sa stau in casa. Mai ales pe vremea asta! Insa e o perioada cu multe evenimente interesante si de fiecare data cand le caut un pic, parca ma reindragostesc de Bucuresti. Dincolo de cenusiu si de tot ce nu ne place in orasul acesta, se intampla si lucruri frumoase si merita sa le vedem.

Am adunat cateva locuri si evenimente pentru copii care au loc in perioada aceasta, inainte de Craciun.

 

ATELIER LEGO
LUDOTECH
gazduieste multe ateliere pentru copii pe categorii de varsta. Pe 18 decembrie Academia de Robotica organizeaza atelierul de Lego in doua module, in functie de categoria de varsta. Pe pagina lor de Facebook veti gasi toate evenimentele. Sunt atat de multe si atat de faine!

POVESTE DE CRACIUN
La teatrul Coquette. Piesa este inspirata din “Colind de Craciun” de Charles Dickens, adaptata pentru intreaga familie. Magie si umor de la mic la mare.

SPARGATORUL DE NUCI
Piesa de la Sala Palatului pe 23 decembrie. Am vazut ca biletele se termina repede si deja in anumite sectoare numai sunt locuri deloc.

THE GRINCH
Film care ruleaza acum in cinematografe, l-am vazut cu Sasha acum doua saptamani. Inca il asociez pe Grinch cu Jim Carrey, asa cum e versiunea veche a filmului. Insa e un film frumos, atinge niste puncte sensibile dar are si multe faze amuzante. Vocea povestitorului este mereu pe fundal si explica foarte fain de ce era Grinch trist.

TARGUL POVESTE DE CRACIUN
De la Opera Comica este un adevarat orasel in sine. Are patinoar, ateliere, spectacole si arata ca in povesti.

Voi ce planuri aveti pentru perioada aceasta? Daca aveti idei/sugestii, le astept cu drag.

Love.