Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

As fi putut

Astazi s-a umplut galetusa dedicata scutecelelor si am coborat cu ea la baia de jos ca sa le bag la masina de spalat. Grabita ca sa ma apuc de altceva, am scapat un insert de la unul din scutecele textile si am dat drumul la masina fara sa il mai bag si pe el.

A fost o intreaga provocare sa gasesc butonul de resetare a programului de spalare, sa se deschida usa si sa bag si insertul scapat pe jos (cand ne-am mutat am cumparat multe electrocasnice si la unele nici nu am citit manualul de instructiuni… read the MF manual… stiu :) )As fi putut

Am iesit asa obosita din baie si i-am zis lui Florin ca nu e deloc usor cu scutecele textile. E o intreaga rutina pe care trebuie sa o faci, pe cand la Pampers il iei de la fundulet si il arunci direct la cos.

Da, puteam sa aleg sa fie mai simplu si sa am mai mult timp pentru mine, dar ce rost avea? Am ales sa fac ce e mai bine pentru Sasha, sa sacrific o parte din timpul meu ca sa stiu ca lui ii e mai bine. PicsArt_1390664620321

Gandindu-ma la asta am devenit constienta de toate alegerile pe care le-am facut pentru el, minunea din viata noastra. Alegeri care cer timp si dedicare.

Am ales sa fac tot posibilul si sa il alaptez. Desi stiam că la inceput era mai usor sa ii fac biberon cu lapte praf si sa il rog pe Florin sa il dea in timp ce eu dormeam linistita. Dar am vrut ce e mai bun pentru el si am trecut peste oboseala, treziri dese, dureri de sani si acum ne bucuram impreuna de momente unice. Momente care nu se mai intorc niciodata.

PicsArt_1390665456591

As fi putut…

As fi putut sa il invat sa adoarma singur in patut in timp ce eu fac o baie cu spuma sau beau un pahar cu vin. Dar am ales sa il adorm la pieptul meu, sa il legan, sa simta sanul cald si iubirea mea pana il ia somnul usor.

As fi putut sa il las toata ziua in leagan, cu jucarii si TV-ul deschis iar eu sa imi vad de ale mele. Dar am ales sa il port in Sling/Boba prin casa cat mai mult, in timp ce eu mananc, citesc, scriu. Am ales sa faca parte 100 % din viata mea, sa descopere lumea din bratele mele.

As fi putut sa imi iau doar un an de stat acasa ca sa ma intorc la zbor. Dar am ales 2 ani si ma bate gandul foarte serios sa imi fac si un bussines propriu. Asta ca sa petrec cat mai mult timp cu el, sa fiu eu personajul principal din copilaria lui. Si motivatie mai puternica decat asta nu cred ca exista.

As fi putut alege mereu calea care pare mai simpla, dar ce rost avea? Ar fi fost nedrept fata de el iar noi ca parinti nu am fi dat ce avem mai bun din noi. E mai obositor stilul de viata pe care l-am ales dar suntem atat de fericiti incat merita TOT efortul. Iar Sasha ne ajuta sa devenim tot mai buni pe zi ce trece.

Interesant nu-i asa?

Nu am primit in viata mea o lectie de viata mai puternica decat cea de la copilul meu. El m-a invatat sa fiu rabdatoare, altruista, increzatoare, puternica.

Iar eu cel mai mult imi doresc sa fie un om fericit. Nu ma intereseaza ce isi va dori sa devina, nu sunt o incuiata ca sa ii impun eu anumite lucruri, scoli, facultati etc.

Eu insami am daramat niste bariere deci ar fi chiar ciudat sa ii impun ceva lui. Vreau doar sa fie liber, sa aiba incredere in el si sa fie un om bun.

Merita sa lasi totul deoparte si sa te dedici 100%.

Restul lumii poate sa astepte, in schimb copilul creste si perioada de bebelusime trece asa de repede!

Sunt zile mai grele si zile mai usoare, dar e perfect asa. As fi putut face lucrurile sa fie mai usoare, dar acum nu as schimba nimic. Uneori am impresia ca poate gresesc dar ma uit in ochii lui, il vad cum imi zambeste si imi dau seama ca pentru el sunt perfecta. Pentru nimeni altcineva nu sunt asa, doar pentru el.

.