Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Frumusetea nu are varsta

Anul acesta, in iunie implinesc 30 de ani. Sunt entuziasmata de acest prag si sunt convinsa ca viata abia acum incepe.

Simt asta pentru ca de cateva luni/un an am inceput sa traiesc din ce in ce mai constient. Ba chiar sa ma gandesc ca pana acum am stat intr-o bulă. Am vorbit cu femei trecute de 30 de ani care mi-au povestit cate lucruri se schimba in bine si ce perioada frumoasa urmeaza. Si eu cred ca imbatranirea poate fi un proces care sa ne implineasca daca il acceptam si avem grija de trupul si de mintea noastra.

Stiu ca toata lumea imi spune ca par mai mica, ceea ce e un lucru bun. Dar in acelasi timp am vazut ca e moda sa spui cuiva care si-a dezvaluit varsta – “nu arati”. Nicio varsta nu e rusinoasa si nu trebuie sa fugim de ea. Poti sa arati fix de varsta pe care o ai si sa arati superb.

Frumusetea e nemuritoare. Am vazut femei trecute de 70 de ani care mi se pareau frumoase si stralucitoare. Deci cred ca scopul este sa ne atingem potentialul, nu sa fentăm anii. Iar eu cred ca pielea noastra tine cu noi atata timp cat o hranim cu lucruri bune pe dinafara si pe dinauntru. Nu vrea sa ne tradeze. Ci isi cere atentia meritata.

Eu am avut mereu un ten cu imprefectiuni, foarte deschis la culoare si sensibil. Asta m-a facut sa ii ofer multa atentie de cand eram adolescenta. In acelasi timp ador soarele si nu pot renunta total la a ma expune. Folosesc crema cu factor de protectie 30 pe fata zilnic, fara exceptie, si vara si iarna.

Imi place sa testez si sa caut produse de ingrijire, pana gasesc unul care sa imi indeplineasca toate nevoile. Am tenul deshidratat pe obraji dar cu pori deschisi si predispus la acnee. Asa ca cerintele mele uneori se bat cap in cap ca sa zic asa.

Dupa multe testari am ajuns si am ramas la produsul meu preferat: serul Advanced Night Repair de la Estee Lauder. Il folosesc de aproximativ 8 luni si m-a impresionat din prima. Mi-a curatat foarte bine tenul iar in perioadele mai intense hormonal, imi tine sub control aparitia cosurilor. Adica imi apar mai putine si imi trec mult mai repede. Are o textura laptoasa si se absoarbe usor in piele. Lasa pielea fina si moale fara sa incarce tenul.

Ce face de fapt acest ser este sa stimuleze procesul de reparare al pielii. Am observat ca pielea devine mai neteda si mai ferma. Eu il folosesc si seara si dimineata. Merge bine ca baza de machiaj, fondul de ten se intinde bine si arata foarte natural. Este unul din produsele de care m-am atasat si pe care il recomand mai departe. L-am avut in varianta de 30 ml, 75 ml si 100 ml. Cel de 100 ml m-a tinut in jur de 4 luni. Imi place sticluta luxurianta si mirosul care imi este asa de familiar acum. Si cel mai mult imi plac alea 5 minute ale mele in care imi tratez pielea cu iubire oricat de grabita as fi.