Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Zâna vintage

Si cu ocazia acestui articol am adaugat si categoria de “Fashion” la mine pe blog.

Mi-am dorit demult sa fac asta pentru ca intotdeauna mi-au placut hainele. Cand eram la scoala/liceu, imi strangeam banii de buzunar (de mancare de fapt), ca sa imi iau haine. Si nu pentru ca nu aveam, ci pentru ca imi placeau enorm si niciodata nu exista suficient. Materialele, culorile, combinatiile.

Cand era Sasha micut, ii faceam camasute si ii din materiale cumparate de mine. Am vazut mereu chestia asta ca pe un loc unde am libertate totala si pot sa experimentez cat vreau. Nu sunt adepta asortarilor. Cred ca moda este sau ar trebui sa fie personala pentru fiecare. Imi plac multe lucruri, unele chiar la extreme. Si imi place sa le combin.

De la 16 pana pe la 19-20 de ani am lucrat ca model si acum uneori imi pare rau ca nu m-am tinut, macar la nivel de pasiune. Cred ca am fugit mereu de categoria Fashion ca mi s-a parut ca e un cliseu, ca poate imi hraneste prea mult latura narcisista, ca devin frumoasa si atat. Iar acum imi dau seama ca desi e o teama reala asta, este si o prostie in acelasi timp.

Pentru ca pe lumea asta poti sa fi orice!

Si atat timp cat iti asumi ce faci si e cu drag si din suflet, nu te vor zguduii parerile celorlalti.

Pfff… cica incep sa postez fashion si tot in motivational o dau :) Însa chiar nu aveam cum sa incep altfel. Eu scriu cu sufletul si imi doresc sa aduc un plus de bunatate si lumina pe lume. Si doar fiind reala si eu insami o sa reusesc asta.

Asa ca bine ati venit pe blogul meu unde o sa lucrez sa fac articole din ce in ce mai bune. Poze din ce in ce mai frumoase (am pe lista de cumpărături un obiectiv nou pentru aparat), idei din ce in ce mai multe. Totul colorat, cu zambete, cu natura si cu ce am eu mai bun de dat mai departe.


Am avut o legatura cu rochia din pozele de mai jos din prima clipa in care am vazut-o. Iubesc albul, gulerele si Parisul.

Iar rochia aceasta le imbina perfect pe toate. In general sunt mai mult pe fuste/rochii mini decat pe maxi.

Dar e ceva cu rochiile lungi. Te face sa te simti cumva. Eu asta am simtit. Din blugi scurti, rochite scurte si haine casual… am pus rochia aceasta lunga pe mine si nu ma recunosteam in oglinda. M-am simtit super feminina intr-un mod in care imi venea sa ma iau singura in brate. Vulnerabila si puternica in acelasi timp. Frumoasa si delicata. Ca o zână.

Mi-am adus aminte de copilarie cand stateam la bunici si aveam toate rochitele facute de bunica mea pe umeras. Si nu conta ca merg sa ma joc in noroi sau sa ma urc pe dealuri. Purtam rochii de fiecare data.

Si oricat de baietoasa as fi uneori, m-am nascut sa port rochii!

 

Rochie Loulou

Sacou Zara

Bocanci Moja