Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Mama mondenă la lansarea Adinish.com

Imi aduc aminte cu zambetul pe buze (acum) de vremurile cand nu aveam curaj sa merg nici macar in parc doar eu cu copiii. Fiecare o lua intr-o directie si stateam cu ochii pe ei ca pe butelie. Serios. Dar lucrurile se schimba si copiii cresc de la an la an :) .

Cand am primit invitatia la lansarea magazinului Adinish.com, m-am gandit ca este o ocazie perfecta sa mergem impreuna. M-am organizat sa ii iau de la gradinita mai devreme si sa le fac o surpriza.

Si chiar a fost o surpriza pentru copii, pentru ca evenimentul a fost minunat.

Adinish.com este un magazin online cu produse pentru copii si de puericultura. Ce m-a cucerit insa este faptul ca toate produsele sunt de inspiratie scandinava si au acel design minimalist. Cand esti parinte si usor usor toata casa se umple de fel si fel de lucruri, inveti sa apreciezi tot ce este practic si util pe termen lung. Din acest punct de vedere, mi-a placut mereu stilul nordic. Atat de curat, organizat si responsabil.

La eveniment lui Sasha i-au placut aceste cutii de pranz de silicon, moi si usoare, in culori pastelate. Pentru ca mereu luam o gustarica cu noi de acasa. Fac orice numai sa nu ajungem sa cumparam pufuleti :) Iar Raul a fost fascinat de Bobles, care este o jucarie multifunctionala. Statea asezat pe el, pe urma il rostogolea, se punea pe burtica… A trebuit sa plecam dupa cateva ore ca deja era intuneric insa cu greu i-am luat de acolo.

Genul acesta de evenimente sunt pe sufletul meu. Acolo unde oamenii se gandesc sa se simta confortabil si copiii, nu doar parintii!

Pentru ca suntem multi parinti care ne dorim sa iesim cu cei mici. Si cred ca mai multe locuri si evenimente child-friendly ar face multa lume fericita. Ca si ei fac parte din societate si trebuie integrati. Nu lasati acasa de fiecare data sau daca vin, sa fie bibelouri ca altfel deranjeaza.

In incheiere, a fost minunat la lansare si va recomand sa intrati pe site, sigur o sa va placa! <3