Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Pulovere pufoase pentru zile ploioase

Unul din lucrurile care mi-au placut mereu toamna a fost ca poti sa te imbraci oricum ca este ok. Sandale sau bocanci, tricou sau geaca… Oricum e greu sa nimeresti confortul termic pentru ca vremea e schimbatoare. E cel mai bun moment sa faci experimente si sa descoperi combinatii care iti plac si la care nu te-ai fi gandit.

In general eu toamna sunt mai melancolica. Poate nu chiar atat de mult ca Bacovia insa ma influenteaza anotimpul asta. Imi place sa stau mai mult in casa fata de vara, atunci cand sunt innebunita sa ies peste tot.

Toamna mereu mi-a placut sa fac ordine in sertare, sa fac schimbari prin casa si sa citesc mult. Si ca de fiecare data cand se schimba sezonul, nu prea stiu cu ce sa ma imbrac. Ma blochez in fata dulapului. Poate sunt eu cam superficiala sau nu sunt destul de deprimata insa hainele imi schimba starea. Daca ma simt mai tristuta insa am putina rabdare si imi creez o tinuta faina, imi da energie. Ma scoate din zona de confort pentru ca imi pun creativitatea la contributie.  Cand eram mica aveam multe pulovere de lana facute de mama mea sau de bunica. De multe ori ma deranjau si nu le suportam direct pe piele. Aveam toate culorile si impletiturile. Si asa cum e in viata in general si nu apreciezi ce ai decat atunci cand nu mai ai… Acum sunt innebunita dupa tricotaje. Si cu greu gasesc culori faine si deosebite. Si cu atat mai greu gasesc pulovere cu putina lana sau mohair in ele. Nu suport acrilicul. Cand eram mica m-as fi imbracat oricand in plastic toata, numai sa nu intepe. Acum port lana sau mohair direct pe piele. Si e perfect. E moale si usor stralucitor. E pufos si bate vantul prin el. As purta cu orice genul asta de pulovere.

In poze am niste colanti stralucitori (“egari” cum spuneam in Timisoara). Dar le-as combina cu tot felul de materiale, cu fuste plisate, de matase, vaporoase. De blugi numai zic.

Sunt in cautare de cat mai multe pulovere in culori vii care sa ne coloreze toamna.

Love!