Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Electric Castle 2018

Avea Florin o gluma legate de festivaluri, ca toate au aparut dupa ce am facut noi copii. Si cam asa e. Motiv pentru care nu am apucat niciodata sa plecam prea departe de casa, doar noi doi.

Anul acesta insa am prins curaj :) Sasha si Raul sunt mai maricei, se bucura de timpul petrecut cu bunicii si noi avem mai multa incredere acum.

Mereu m-am intrebat ce este cu acest festival, Electric Castle. Sunt destul de activa pe Instagram si an de an vad o groaza de poze de acolo. In iulie pur si simplu parca toata lumea se muta la Bontida.

Si ce mi-a starnit si mai mult curiozitatea a fost toata povestea cu ploaia, cu cizmele si pelerinele care se epuizeaza rapid.

Asa ca am fost super entuziasmata cand am primit invitatia de la Persil. Si cum eu cred ca nimic nu este intamplator, parca am presimtit ceva.
Mi-am facut bagajele cu ceva emotii pentru ca nu stiam cu ce sa ma imbrac. Am vazut ca exista colectii de tinute de festival si nu ma dau in vant dupa evenimente unde ne etalam garderoba. Am pus cate putin din toate cu gandul ca ce o fi, o fi.

Asaaaa….

Am lasat copiii la bunici si vineri am ajuns la Cluj unde ne-am cazat iar de acolo am plecat spre Electric Castle. Am pus niste blugi scurti pe mine, clasic. Si un top/sutien pentru ca tot era soare. Am ajuns la fata locului unde ne-a intampinat unul dintre organizatorii feativalului, Radu. Am primit celebra bratara de acces, am intrat dupa care Radu ne-a plimbat peste tot.

Nu am alta expresie mai buna decat ca eram ca vitelul la poarta noua! Nu imi imaginam ca este un loc atat de mare. Peste 20 de hectare! Totul foarte atente organizat astfel incat sa faca fata multimii de oameni.

Castelul este spectaculos, mancarea delicioasa, muzica excelenta… varietate, natura, distractie. Iar oamenii superbi. Imi place sa ma uit la oameni pentru ca ei dau viata oricui loc de fapt.

Erau de toate varstele, de la adolescenti la bunici cu copii. Toata lumea imbracata lejer si confortabil ceea ce eu admir cel mai mult. Oamenii au venit acolo sa se simta bine, sa rada, sa traiasca ceva. Nu sa arate cumva. Ador chestia asta mai ales ca se intalneste din ce in ce mai rar.

Zona de camping era foarte mare si foarte bine organizata. Majoritatea vin cu cortul si se cazeaza in zonele special amenajate.

Pentru noi a fost primul an in care am fost insa din cate am aflat, organizarea eate din ce in ce mai buna de la an la an. Pentru ca si oamenii vin in numar tot mai mare.

Mi-a placut foarte mult ideea cu care a venit Persil, de a spala hainele fix acolo! In cadrul festivalului, in zona de camping. Tuturor ne plac hainele curate si fresh. Eu am avut mereu o placere deosebita sa iau si sa ma imbrac cu hainele direct de pe sarma. Prospat uscate. Sa le simt cum scartaie :)) Am fost si la photobooth-ul Persil, desigur, ca acesta este sursa ideii initiale. Ia uite ce poze am facut acolo:

Toate lucrurile erau in armonie si vorbind cu sponsorii si cu cei de la organizare, am simtit un scop maret in vocea lor. Dorinta de a face oamenii sa se simta bine, sa traiasca o experienta de neuitat in fiecare an. Si sunt convinsa ca au reusit!

Oamenii erau fericiti acolo. Asta e cea mai importanta concluzie dupa trei zile de festival.

Pentru noi doi a fost de neuitat, vom reveni si anul viitor, poate chiar cu copiii.