Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Munca din spate

Zilele astea m-am tot chinuit sa aprofundez editatul video.

Uneori e asa frustrant sa faci lucruri micute dar fara de care nu are cum sa iti iasa ceva maret. E frustrant sa stai sa bibilesti.

Dar am zis ca nu ma las si nu ma ridic de la laptop pana nu imi iese! Am zis!

A fost ca o mica lupta cu mine insami pentru ca imi cunosc bine limitele si partea aia din mine care vrea sa ma vrajeasca si sa imi distraga atentia.

M-am gandit ce mandra de mine voi fi cand voi reusi. Pentru ca e un test de rabdare si de atentie pe care vreau sa il trec.

Si m-am gandit de cate ori am/avem impresia ca unele lucruri se fac mai usor decat altele. Si habar nu avem cata munca e de fapt in spate.

Iar aici fac legatura cu discutiile despre influenceri, un termen care pana de curand mi se parea superficial. Acum nu mi se mai pare. Pentru ca am vazut cat de greu e sa stai sa montezi un video de 2 ore. Cata munca si cata rabdare este la mijloc…

Si asta cam in toate lucrurile. Habar nu avem cata munca este in spate. Nu vorbesc numai de sporturi de performanta unde noi vedem doar rezultatele dupa ani de munca.

Ma refer la orice, absolut orice.

Si da, e munca. MUNCA. Chiar daca vine din placere si pasiune. La un moment dat este despre sacrificii, compromisuri si responsabilitate. As simti ca ma pacalesc singura daca spun ca pasiunea e pana la capat.

Ca visez la ceva ce nu exista.

Am intalnit actori super pasionati de ceea ce fac care povesteau despre lucrurile care nu se vad.

Vedem doar varful iceberg-ului si de fapt sub apa e cel putin inca pe atata.

Iar eu cred ca devine mai usor cand recunoastem ca nu e usor. Cand stim ca nimic nu e usor si simplu. Si intr-un fel asta e frumusetea lucrurilor.