Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Ziua ideala

 

Sunt unul din milioanele de oameni care toata viata si-a facut planuri de care nu am reusit sa ma tin pana la capat. Eu si inca cateva milioane de oameni credem ca de la 1 ianuarie, an de an, poti sa faci orice. Sau de luni sau de oricand ne amagim noi ca sa mai amanam un pic.

Eu m-am prins de iluzia aceasta si nu mai cred in ea. Nu mai cred ca de luni te poti apuca de slabit, dar azi si maine sa mananci orice si oricat. Nu cred ca asa functioneaza treaba.

De asta nu imi mai propun lucruri marete si nu mai aman momentul. Cand vreau ceva, ori vreau atat de mult incat incep acum, ori inseamna ca nu vreau asta cu adevarat. Daca stiu ca vreau sa mananc mai sanatos, acum cand mi se face foame e ocazia ideala sa incep. Nu maine, nu de luni, nu de la 1 ianuarie.

Am citit mai demult ca Succesul consta in cat de bine stim CUM ar arata ziua ideala pentru noi.

Mi-au placut aceste cuvinte si pentru mine au avut o putere foarte mare – Ziua ideala.

Nu ma gandisem niciodata cum arata ziua ideala pentru mine. Dar am descoperit ca este un exercitiu foarte bun care te duce in multe directii. Iti dezvaluie ce vrei sa faci, de fapt. Cat de important sau de putin important este pentru tine sa faci ceva anume.

Am inchis ochii si m-am vazut trezindu-ma zambind, am simtit miros de lavanda pe piele, atingerea copiilor mei țopaind prin pat, imbratisarea lui calda si protectoare. M-am vazut pregatind micul dejun, m-am vazut organizata si calma. M-am vazut simtindu-ma bine fizic, plina de energie. M-am vazut facand sport, scriind pe blog, filmand, jucandu-ma cu copiii. M-am vazut entuziasmata de cate am mai invatat. Iar.

Exercitiul acesta este din start unul pozitiv pentru ca te face sa iti dai seama ce iti aduce cu adevarat bucurie. Poate fi orice… e al tau.

Va provoc sa gasiti un moment de liniste in care sa incercati acest exercitiu. Sa inchideti ochii si sa va imaginati ziua voastra ideala.

Cu toate lucrurile care va fac sa zambiti din tot sufletul.