Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Bine ai venit, 2018!

La multi ani! :)

 

Mi se pare ca 2018 suna asa din viitor. Si imi aduc aminte de scoala, cand scriam data in dreapta sus pe pagina (sau era stanga?!) si mereu in ianuarie incurcam anii, il scriam pe cel care tocmai se incheiase.

Stiu ca nu am scris demult pe blog. Desi e locusorul meu de suflet si cand intru aici ma simt acasa, acolo unde pot sa fiu cum vreau eu sa fiu, fara teama si fara inhibitii.

Nu am scris demult dar promit ca recuperez. Nu mi-a venit sa scriu desi imi place foarte mult sa fac asta. Am avut o perioada de cateva luni cu multe suisuri si coborasuri. Cred ca am simtit nevoia sa ma stabilizez ca sa pot sa dau ceva bun aici. Nu vreau sa scriu de umplutura, nu cred in asta. Imi place sa pun suflet asa cum mie imi place sa consum lucruri in care s-a pus suflet.

M-am gandit mult la 2017 si la ce rol a avut el in viata mea. Ce lectii mi-a adus si cat de deschisa am fost eu ca sa invat din ele. M-am gandit la oamenii pe care i-am intalnit. La cum m-am simtit in diferite momente.

M-am gandit la cat au crescut copiii mei si ce diferit e la 4 ani fata de 3 ani, si 1 an jumate fata de un an… Ce repede cresc, ce repede asimileaza, ce iubire pura si neconditionata.

2017 m-a scos din casa ca sa zic asa. Dupa 4 ani si ceva de stat acasa cu copiii, anul trecut am inceput sa ma redescopar ca femeie. Am inceput sa caut, sa experimentez, sa merg la terapie, sa-mi pun gene false, sa ma gandesc ce imi place sa fac, ce imi doresc pe plan profesional. A fost un an pe care nu il voi uita pentru ca s-au intamplat multe lucruri din care am invatat despre mine. Nu am facut nimic oau, nu am dat lovitura cu nimic. Nicio nastere, casatorie, Oscar sau Loto.

A fost “Oau” pentru mine pe interior, pentru sufletul meu. Am simtit ca m-am trezit din multe puncte de vedere, am inceput sa inteleg cu adevarat ce inseamna sa apreciezi ce ai. Am crezut in lucruri care am descoperit ca erau false. Am invatat cat de important este sa recunosti ca gresesti si ca este uman sa o faci. Si ca singura solutie ca sa nu mai repeti aceeasi greseala este sa te ierti.

Cred ca tot ce s-a intamplat in 2017 au fost niste lectii importante pentru care sunt recunoscatoare acum. Asa cum viata ne ofera multe experiente din care sa asimilam ceva.

Toate rezolutiile anului 2018 pentru mine se reduc la sa fiu mai buna. 

Am descoperit ca atunci cand sunt buna sunt si sanatoasa.

Atunci cand sunt buna sunt si relaxata.

Atunci cand sunt buna sunt si pozitiva.

Atunci cand sunt buna sunt si empatica. Luminoasa. Iubitoare. Atenta. Rabdatoare.

 

Sunt fericita atunci cand sunt buna cu mine si cu ceilalti. Atunci cand dau mai mult si am incredere.

“Throw kindness around like confetti”. :)

Sper ca in 2018 sa ne si vedem mai des aici, pe blog.

La multi ani <3