Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Home is where the heart is

Weekendul care tocmai s-a incheiat a fost plin. Am vrut sa fac curatenie in toata casa dar pentru ca roiau copiii in jurul meu am reusit sa fac doar jumatate din casa. Am vrut sa gatesc dar mi-a iesit o supa crema amarata. Am vrut sa vad un film cap-coada dar am adormit pe la jumatate. Sau chiar un sfert.

Nu mai zic de scris scenarii, scris pe blog sau alte chestii. Stiu ca am de facut atatea lucruri si in acelasi timp stiu ca pun si multa presiune pe mine. Dar nah… problema generatiei noastre. Vreau totul si problema e ca le vreau in acelasi timp.

Azi dimineata mi-am pus ceasul sa sune la 6.30 ca sa merg la sala un pic inainte sa se trezeasca baietii. Nu stiu cum am reusit, o forta interioara m-a ridicat din pat si m-a facut sa ies repede din casa. M-am intors pe la 8.30, eram grabita si deja ma gandeam ca trebuie sa ma si imbrac si sa iesim mai repede pe usa. Si fix cand am intrat in casa am auzit vocea lui Florin si a copiilor la bucatarie. Faceau ceva omleta ca mirosea a ars.

Mi se intampla deseori sa am cate un moment din asta brusc, scurt si intens care sa ma aduca cu picioarele pe pamant. Azi-dimineata a fost unul dintre ele. Si multumesc pentru asta.

Cateva secunde am uitat de toata dezordinea si toata aglomeratia din capul meu si am AUZIT glasul dulce al copiilor care vorbeau unul peste altul. Am AUZIT vocea lui Florin care incerca sa ii tina in frau. M-a amuzat si cred ca am si zambit in timp ca imi dadeam geaca jos.

A fost un moment din asta ca un scurt-circuit pentru fluxul meu de griji si de prostii din cap. Casa mea e vraiste. E dezordine de parca nu ar trai acolo o femeie obsedata de curatenie si igiena.

Dar e plina de bucurie, de galagie cu glas subtire si dulce de copii mici. De dragoste.

Cum sa fac sa tin minte asta mereu? :)

Cum sa fac sa tin minte ce CONTEAZA cu adevarat. Eu stiu, doar ca uneori ma iau cu altele.

Cum sa fac sa fiu mereu limpede si constienta? Sa gandesc mai putin si sa ma bucur mai mult?

Poate vine cu varsta dar eu vreau acum, fix acum. :)

Poate stiti voi mai bine.