Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Ateliere Senzoriale la Funny Land

Sunt entuziasmata sa va anunt ca voi incepe o serie de evenimente ZenBebe din 21 mai 2015, dedicate copiilor si mamicilor: Ateliere Senzoariale pentru Copii.

Activitatile senzoriale implica toate activitatile care stimuleaza simturile copiilor: văzul, auzul, mirosul şi simţul tactil.

Copiii au nevoie de jocuri si de materiale care sa le incurajeze dorinta innascuta de a explora, de a testa si de a invata mereu lucruri noi. Activitatile senzoriale contribuie la dezvoltarea cognitiva, sociala, emotionala, fizica si creativa.

Am creat Atelierele Senzoriale pentru Copii intre 1 si 4 ani pornind de la succesul pe care il au aceste activitati la Sasha al meu. Mi-am dorit un loc unde copiii sa interactioneze intre ei, sa fie permisa murdaria si sa fie distractiv pentru toata lumea. Inclusiv pentru noi, parintii. :)

Atelierul se va desfasura in fiecare joi de la ora 18.30 la Funny Land si va dura o ora. Un atelier costa 50 lei. Pe parcurs, in functie de cerinte, vom adapta programul astfel incat sa poata ajunge cati mai multi parinti.

Poti afla mai multe detalii pe pagina ZenBebe.ro de pe Facebook.

Va astept cu drag!

 .