Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

CONCURS: Cuib de Ingeri

Ma stiti deja ca sunt o mare sustinatoare a purtatului. Il purtam pe Sasha de cand s-a nascut. Am tot schimbat sistemele si am vrut sa incercam cat mai multe pe masura ce Sasha a crescut.

Anul acesta am descoperit slingul Cuib de ingeri. Un concept frumos, plin de dragoste, creat de o mamica din Romania, Emiliana Veres.

Cuib de ingeri este un sling fix/pouch care poate fi folosit de la 4-6 luni, când copilul are control asupra mușchilor spatelui, până la cca. 15 kg.

20140327_164209

 

Cand incep sa se miste foarte mult, copiii vor libertate si in purtator, maini libere sa atinga, sa se intoarca cu usurinta, manutele sa fie lejer tinute de marsupiu si totusi coloana sigura. Asa a aparut si ideea sling-ului Cuib: sa ofere lejeritate si copilului si purtatorului, posibilitate sa stea cu mainile inauntru sau in afara. 

Iata avantajele principale ale Cuibului:

1. Este lejer, pentru orice anotimp, mai ales iarna cand purtam ceva mai gros cat si vara cand vrem ceva cat mai simplu de purtat ca sa nu ne incingem.

2. Usor de utilizat, fara curele de reglat sau centuri, noduri, ideal pentru persoanele mai comode, sau tatici purtatori.

3. Confortabil atat pentru purtator cat si pentru copilas datorita bretelelor late care fac sa nu apara durerea de spate pe distante lungi (distribuind uniform greutatea copilului).

4. Este pe marimi pentru a se potrivi perfect persoanei care il utilizeaza.

5. In sling se alapteaza usor, brelele late mascand perfect acest lucru, oferand discretie.

6. Manutele copilului pot sta atat inauntru (cand doarme) cat si in afara atunci cand doreste sa atinga sau sa mangaie anumite lucruri, persoane.

7. Poate fi purtat ca o vesta, tunica, fara sa deranjeze in momentul cand pruncul nu este inauntru.

8. Copilul sta in pozitia lui fiziologica, a literei M, ca si cum ar fi tinut de bratele parintelui care sunt inlocuite de cele doua chingi late ce trebuie intinse perfect atat pe umeri cat si sub piciorusele copilasului.

9. Copilul se poate scoate din Cuib cand doarme la o simpla aplecare in fata fara a deschide scaiul (asta pentru mamicile care se tem ca își trezesc pruncii daca il deschid).

10. Materialul sling-ului este 100% bumbac.

Pentru ca ne lovim mereu de “se invata” atunci cand vine vorba despre purtatul copilului, m-am gandit sa va provoc la un mic concurs. Premiul consta intr-un voucher in valoare de 100 de lei pentru a va achizitiona un Cuib de ingeri. Si aveti multe culori frumoase si pastelate din care puteti alege.

Ce trebuie sa faceti este sa imi spuneti parerea voastra despre teama mamelor de a-si purta copiii. Care credeti ca sunt motivele avand in vedere ca este ceva atat de natural si de firesc.

Sunt curioasa ce parere aveti despre acest subiect. Poate ca explicandu-ne cauza, o sa reusim sa schimbam ceva.

Voi alege castigatoarea pe 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copiilor :) Succes!

Later edit: Superbe raspunsuri, va multumesc tuturor! Castigatoarea concursului este Gabriela.

 

 .