Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Sasha la 7 luni

Astazi Sasha a implinit 7 luni. S-a nascut la 19.30, pe 13 august, intr-o zi de marti. Ador sa fiu mamica lui!

E cel mai frumos si mai obositor rol din lume :)Sashala7luni

Cum e Sasha la 7 luni? Este marisor, mai mult lung si mai putin grasut. Ceea ce imi place si sper sa aiba metabolismul meu pentru ca e tare bine si usor sa fi slab mereu.Sasha7luni
Sasha este foarte activ, se dezvolta foarte repede. La 6 luni si jumatate a inceput sa mearga de-a busilea singur iar acum merge perfect. Sta singur in fundulet, se mai sprijina doar intr-o mana. Ma bucur fooooarte mult ca am crezut in instinctul meu mai presus de orice. Nu este un copil tinut intr-un singur loc (patut, balansoar etc). Avem si patut si balansoar dar sta acolo maxim 15-20 de minute pe zi cat fac eu un dus si nu mai este nimeni acasa.

Faptul ca a fost lasat liber, pe pat, pe jos, in brate au contribuit mult la dezvoltarea lui rapida.
Azi dimineata statea singur in picioare pe pat si cu manutele sprijinite de pieptul lui Florin.

Frumoasa imagine :)

Sunt adepta a tot ce este natural si nu am vrut sa intervin in acest minunat proces de crestere. Am inceput sa gasesc echilibrul intre a ma juca cu el si a-l lasa singur sa descopere si sa exploreze. Nu il sufoc cu jucarii si nu cred atat de mult in ele. O sa scriu mai incolo si despre asta.

Am inceput diversificarea la 6 luni. Am facut un mix intre autodiversificare si diversificare. Adica ii dau alimentele blenduite sau pasate dar il las sa manance singur, sa bage manutele in castron.

Eu ii pun mancarea pe lingurita, el ia singur lingurita si o baga in gura. Uneori i-am dat si para decojita sau banana intreaga sa roada cu dintisorii mici pe care ii are. Este alaptat la cerere in continuare si presimt ca va fi mult timp de acum incolo. He loves it :) 20140313_092128
20140313_092220
20140305_003614
Florin Sasha

.