Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Bye bye 2013, welcome 2014

Se incheie cel mai frumos si mai roditor an din viata mea. Anul in care s-a nascut primul meu copilas. Copilas asteptat cu multa dragoste si dorit din toata inima noastra, a parintilor lui. 2013 a fost un an plin de evenimente si schimbari, unele radicale care speram sa aiba o intorsura buna in 2014.

Anul asta m-am schimbat mai mult decat am facut-o vreodata. Am devenit MAMĂ! Am devenit responsabila si Doamne, ce usurare este sa fi responsabil. Ma simt atat de libera si de bine pentru ca am realizat ca POT face orice si am incredere in deciziile pe care le iau. Am descoperit instinct si determinare.

Anul asta am citit si m-am documentat foarte mult despre sarcina, nastere, parenting si viata sanatoasa si am luat cele mai bune decizii pentru puiul meu: l-am nascut natural si sunt foarte mandra de asta, pe langa beneficiile pentru el si pentru mine, acum ma simt invincibila. Serios, aproape nimic nu ma mai sperie. Restul deciziilor sanatoase pe care le-am facut: sa il alaptez pe Sasha, sa folosim scutece textile, sa il port intr-un sistem ergonomic, sa las totul si sa ma dedic 100% puiutului si lui Florin, sa fiu mai echilibrata, sa am mai multa incredere in mine.

Sunt recunoscatoare si pentru ca anul acesta am cunoscut mamici care mi-au devenit prietene si care se potrivesc atat de bine cu mine si cu stilul in care vreau sa imi cresc copilul. Am atras exact ce trebuia. E minunat sa intalnesti mame informate care pe langa iubire, isi respecta copiii.

Am ales sa multumesc pentru tot ce mi s-a intamplat inainte sa trec mai departe. 2014 se anunta un an plin din toate punctele de vedere. Diversificarea lui Sasha, dintisori, mers, agentia lui Florin HYC, sport, amenajat gradina, emisiune, blog, primele vacante cu Sasha in afara tarii. Astea sunt cateva din lucrurile ce trebuie sa le terminam, pentru ca primul pas deja l-am facut. Si cel mai important, ne vom iubi mult, din ce in ce mai mult. Ne vom pupa, vom rade, vom creste impreuna.

LA MULTI ANI!.