Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Prima iesire cu Sasha la munte

Inainte de a scrie orice, trebuie sa precizez pozitia in care stam acum. Eu intinsa pe canapea, Sasha peste mine, doarme pe burta si m-a cuprins cu mainile care ii atarna liber langa mine.. ca o maimutica mica :) Daca la inceput puteam sa fac orice cand dormea pe mine.. acum e mult mai mare si ma intind mai mult ca sa ajung la taste.. E asa dulce. Stau cu nasul in parul lui moale si fin si simt aroma de bebelus :)

Uneori simt nevoia sa scriu aici pentru ca am impresia ca asa pastrez fiecare perioada si moment mai bine.

Saptamana trecuta am fost la Azuga, am stat 3 zile. A fost superb, nu ma asteptam sa imi placa atat de mult. Un aer rece si curat, soare si liniste. Sasha a dormit asa bine dupa plimbarile pe afara. Cand am plecat de acasa am avut emotii un pic, nu stiu exact de ce. Dar el mi-a aratat din nou ca daca e cu noi se simte cel mai bine, nu are nevoie de patuturi fancy sau mai stiu eu ce :) A dormit cu noi in pat, a papat ce e mai bun pe lumea asta, a inotat in cada si a ras mult, ca de obicei.

A fost si prima iesire cu scutecele textile la noi. E mult mai simplu decat pare pentru altii… cei ce le-au facut asa frumoase au inventat si accesorii pentru plecari din astea si nu am avut nicio problema. Avem un saculet impermeabil f dragut, cu fluturasi, si acolo le-am strans si acasa direct in masina de spalat.

Sunt asa incantata de ele si el se simte asa bine cu material moale la fundulet… La un moment dat o sa fac ii fac poze cu fiecare in parte ca sunt ataat de dragute.

Si cateva poze… (prima e de pe 30, a fost petrecere de Haloween in hotel. Mascatul e Florin)haaaaa

 

IMG_0008IMG_0014IMG_0041

 .