Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Azi facem vaccin

Astazi facem vaccinutzul de 2 luni. Am emotii ca o sa il doara… stiu ca e de bine, e necesar dar traim niste senzatii (eu+Florin) cand ne gandim ca ar putea sa il doara ceva… ne aparam puiutul cu orice pret.

 

Sasha mic are 9 saptamani si 5,800 kg. Creste repede, e din ce in ce mai lungutz, mai fluffy, mai curios, mai expresiv.

Ma mai uit prin suteeele de poze pe care i le-am facut si cand dau de astea de la inceput cand era ataaat de mic, imi vine sa plang… Imi vine sa plang pentru ca imi aduc aminte de momentul nasterii si de tot ce am simtit si cat de mult a crescut si creste iubirea in sufletele noastre.

Imi aduc aminte de clipa cand ai iesit tu, nerabdator, si mi-a fost frica sa intorc capul sa te vad… asteptam sa spuna doctorii “E bine” ca sa am curajul, aveam o mie de scenarii in minte si totusi realitatea a depasit  tot ce aveam eu in cap. Si cand te-am vazut m-am topit acolo toata… plangeai usor si aveai un botic mic si parutul inchis la culoare. Mi s-a parut asa funny… si mirosul ala perfect de bebelus proaspat :D

Nu mi-a venit sa cred. Nici acum nu imi vine sa cred ca am facut asa copil… ca in burtica mea s-a intamplat totul si ca acum esti atat de frumos, un omulet in miniatura. Te simt atat de al meu si esti cel mai frumos si mai pur lucru posibil. Nu credeam ca pot iubi atat de mult, ca dragostea poate sa creasca atat de tare si de repede de la o zi la alta. Ma indragostesc de tine pe zi ce trece si simt ca as face absolut ORICE pentru tine. Si o sa fac mereu. O sa fiu mereu langa tine, alaturi de tine si o sa am grija sa fi fericit si sa te bucuri mult mult de viata pentru ca viata e frumoasa, e cum vrem noi sa fie.

 

.