Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Hit Yourself

In primavara 2012 Florin s-a apucat de scris cartea care in mai putin de un an s-a si publicat la editura Polirom. Cartea se numeste “Hit Yourself” si incepand cu luna aprilie se gaseste in toate librariile si magazinele online din tara.

Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitura este o carte inspirationala pentru artistii la inceput de drum, pentru artistii care cauta sa devina mai buni si au nevoie de un avânt, pentru oamenii din industria muzicala si pentru toti cei care vor sa stie mai multe despre industria muzicala.

Prefata cartii este scrisa de Mihai Găinușă, care spune: “El insusi un artist de succes, Florin Grozea isi deschide ghiozdanul cu idei si secrete astfel incat cititorii sa se serveasca direct de la sursa. Vei citi prima carte inspirationala despre muzica romaneasca si vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea iti vor da motive sa fii mandru (poate pentru prima data?) de artistii nostri. O carte necesara oricarui tanar care lucreaza intr-o industrie creativa, dar si o lectura provocatoare pentru cei care vor sa afle secretele din spatele succesului international.”

Pe langa toate sfaturile pentru o cariera muzicala de succes, mi-au placut povestiile de succes ale altor artisti romani care au intrat in topurile internationale. Sunt multe exemple bune pentru tinerii care acum nu mai au rabdarea si increderea necesara sa isi urmeze visul si sa se tina de el.

Inainte sa fie gata, cand inca mai lucra la ultimele detalii, Florin mi-a dat sa citesc cartea si sa subliniez unde mi se pare ca a gresit. Am inceput sa o citesc si am fost atat de absorbita de toate informatiile interesante si noi peste care am dat ca nu mai puteam sa caut greseli. Pur si simplu eram uimita si ma miram dupa fiecare capitol. Florin isi dorea sa fie criticat insa eu nu il puteam stimula decat cu laude. Am vazut cat suflet a pus si ce fața de geek avea cand scria la carte :) si acum sunt foarte mandra sa vad rezultatul final – cartea stand pe rafturi in librarii si reactiile fiind pozitive. .

“Hit Yourself” va fi disponibilă și în limba engleză. Ambele versiuni pot fi cumpărate de pe www.polirom.ro în variantă electronică (eBook). Cartea în limba română (hardcover) s-a pus deja în vânzare în majoritatea librăriilor din România!

Lansarea oficiala va avea loc pe 29 mai 2013, prima zi a salonului internațional de carte BookFest.

Sper ca “Hit Yourself” sa “loveasca” fiecare cititor in parte :) Cu inspiratie, bineinteles..