Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Cele mai bune lucruri din 2012

Cele mai bune/frumoase/interesante experiente ale mele din 2012 (ordinea e aleatorie):

 

1. Vacanta de o luna in Asia din ianuarie – Thailanda, Malaesya, Singapore si Hong Kong m-au dat pe spate. Plajele superbe, Budismul, arhitectura futurista, mancarurile asiatice direct de la mama lor, scuba diving, tigrii, bronzul, Mai Tai-urile… totul a fost fascinant.

2. Toate locurile superbe in care am fost in cursa: St Petersburg, Londra, Paris, Riga, Moscova, Kiev, Nice, Malta, Malaga, Cipru, Geneva etc etc etc… Pot sa ma mandresc cu faptul ca mi-am atins scopul pe care l-am avut cand mi-am ales cariera si anume sa merg peste tot. Nu ma opresc aici, mai vreau, o sa vreau mereu sa calatoresc… e unul din cele 3 lucruri care ma fac cea mai fericita. Dar ma bucur ca am inceput sa vad aproape toata lumea de la 21-22 de ani.

3. Casa. Ne-a venit spontan ideea sa ne mutam la casa si in cateva luni am si facut-o. Suntem niste norocosi :) Ne place la nebunie si abia asteptam primavara sa ne ocupam de gradinarit.

4. Sarcina din vara, pe care desi am pierdut-o m-a maturizat destul de mult si m-a facut sa iau mult mai in serios ideea de viitor parinte. Aveam nevoie de asa ceva. Deci pot spune ca am invatat ceva din toata treaba si asta ma face sa fiu mandra de mine. Si cu siguranta sarcina actuala/viitoare o apreciez mai mult si sunt mai atenta cu totul.

5. Nunta Danei. M-a emotionat si m-am bucurat la maxim pentru fericirea surioarei mele. In general imi plac cuplurile fericite si oamenii copilarosi, dar mai ales de ei: Dana & Dragos.

6. Florin. Da l-am cunoscut in 2009, dar cu fiecare an care trece relatia noastra devine mai frumoasa si iubirea mai puternica. Simt cum evoluam impreuna si ne ridicam in sus unul pe celalalt, ceea ce pentru noi conteaza enorm. Sunt cea mai recunoscatoare pentru cel mai important barbat din viata mea.

7. Catelul. Ne-am luat casa, trebuia sa avem un catel care s-o apere. Desi e mai mult jucaus decat autoritar :) E foarte draguta Minnie, am nimerit-o perfect.

8. Mac-ul :) Am primit de ziua mea un MacBook Air si pot spune ca mi-a schimbat viata in sensul ca eu, cam ca orice geaman, sunt fff nerabdatoare si imi venea sa dau de pereti cu toate laptopurile pe care le-am avut. Unele fiind chiar performante. Insa nimic nu se compara cu Apple-ul… merge fff repede, exact ca si mine (metaforic :))

 

Si cateva poze superbe realizate in 2012…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .