Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Toti copiii vor la scoala

Anul acesta este un an important pentru noi pentru ca Sasha incepe scoala. Vine Clasa 0 la toamna!

Am emotii gandindu-ma ce repede a trecut timpul. Insa aventura de abia acum incepe.

Scoala e o parte mare din copilarie. E locul unde invatam atat de multe lucruri. Unde cunoastem oameni noi si uneori se leaga prietenii de o viata. E un loc care o sa ramana mereu in amintirea noastra.

In Romania peste 25% din copiii din mediul rural parasesc scoala inainte de terminarea clasei a opta. Iar 50% dintre absolventii de gimnaziu care ar vrea sa isi continue studiile nu au cu ce sa o faca.

Am fost uimita cand am auzit aceste statistici si fara sa vreau mi-am adus aminte de atatea dimineti in care nu aveam chef sa merg la scoala. Nu m-as fi gandit atunci ca ceea ce pentru mine si pentru marea majoritate era ceva firesc, pentru alti copii era imposibil.

Copii care isi doresc sa mearga la scoala dar nu isi permit. Copii curiosi care vor sa invete exact ca si copiii nostri. Copii cu aceleasi intrebari despre spatiu, gravitatie, anatomie, istorie, geografie etc. Copii care au dreptul la educatie si au acelasi potential ca noi toti.

Impreuna putem sa contribuim la o tara mai educata prin micile gesturi pe care le facem pentru copiii din Romania.

Organizația World Vision are un program pentru acele fete și acei băieți din sate care vor să ajungă la liceu, dar nu au cu ce. “Vreau în clasa a 9-a” are rezultate excepționale până acum, ca număr de absolvenți de liceu și, mai apoi, de studenți. Magazinele Profi și Always ajută acest program să crească.

Asadar iti recomand sa mergi in orice magazin PROFI pana pe 31 martie 2019 si sa cumperi produsele tale preferate Always. Asta e tot ce trebuie sa faci ca sa contribui la educatia copiilor din Romania. O parte din banii cheltuiti astfel de tine ajung sa finanteze studiile unui copil de la tara.

 

Felicitari tuturor celor care fac astfel de proiecte si celor care se implica si pun suflet in viitorul nostru si al copiilor nostri.