Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Pantaloni colorati si cu personalitate

Pe Lilutesa am cunoscut-o la un targ, desi o descoperisem online cu ceva timp inainte. Ii urmaream pozele din calatorii si hainele frumoase pe care le face.

M-am indragostit de hainele facute de ea din prima clipa in care le-am vazut. Tin minte cat de mirata si de impresionata am fost cand am pipait toti pantalonii expusi, o multitudine de culori frumoase si de materiale de calitate. Am avut asa un sentiment ca copiii mei vor creste in hainele astea. Ca atunci cand descoperi ceva atat de bun incat stii ca ramai fidel brand-ului respectiv. Asa am fost si sunt eu cu Lilutesa.

Imi plac imprimeurile, multe din ele au motive traditionale pe care eu le ador. Imi place ca vin frumos pe copil mai multi ani. Au o croiala asa de faina, salvarii pe care ii poarta Sasha (aproape 4 ani) acum trei sferturi ii vin ca pantaloni lungi lui Raul (1 an). Imi plac materialele, mai multe tipuri de bumbac, in, stofa cu lana. Cei de in au fost perfecti vara cand era foarte cald. Cei mai grosuti merg bine iarna cand e frig. Sunt versatili.

Se aranjeaza minunat si pe un bebelus pufos cu scutec textil si pe un copil mai subtirel. Eu le-am mai reglat elasticul in talie in functie de cum a crescut.

Sunt deosebiti. Avem nevoie de lucruri frumoase. Hainele nu sunt doar haine. Culorile pe care le vedem, materialul care ne atinge si il simtim, confortul pe care il avem… hainele pe care le purtam ne dau o anumita stare. Si ma bucur ca atunci cand am nevoie sa cumpar haine copiilor stiu exact de unde. Si nu trebuie sa ma invart prin mall, sa dau multi bani pe lucruri care raman repede mici. Lilutesa este atat de creativa si talentata si ma bucur ca o avem in vietile noastre.

Si poze :)