Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

“Vorbesti numai despre copii”

Stiti cum sunt oamenii aia care dupa ce devin parinti incep sa vorbeasca numai despre copii si parca doar asta fac, au grija de copii? Si devin asa enervanti ca ai mai vrea sa vorbesti si despre altceva dar ei nu vad dincolo de lumea in care traiesc?

Eu sunt aia. Nu mai tin minte despre ce vorbeam in general inainte sa am copii dar acum am mult mai multe de zis. Mi s-a “reprosat” asta. Inclusiv de Florin care imi mai zice ca sunt un pic obsedata si ca nu le dau nici lor spatiu :)

Cu toate astea nu simt ca m-am inchis intr-o cutie. Ci din contra am atatea de aflat, de impartasit, de povestit, de dezbatut. Despre scutece, mancare, homeopatie, jucarii, haine de lana, emotiile copiilor, emotiile noastre, vacante, abordari etc. E un drum plin de informatii si provocari noi.
Si oricum cum as putea sa fac conversatie despre altceva daca la TV nu ma uit si toate iesirile/petrecerile la care merg sunt cu oameni intre 1 si 5 ani?
Nu stiu in ce directie ma indrept si cum va fi viata mea sociala peste cativa ani. Am mici momente in care imi doresc sa fiu in lume dar incerc sa nu ma defocusez. Imi reamintesc ca lumea mea e aici, e acum si copiii sunt minunati iar noi suntem norocosi.

O poza cu mine si Dragos la Haga vorbind… probabil despre copii

IMG_3987