Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

EL exista

In seara aceasta, dupa ce l-am culcat pe Sasha si i-am spus in soapta Inger Ingerasul meu, am avut ceva… ca o revelatie. M-am gandit DACA DUMNEZEU CHIAR EXISTA!? Mi-a trecut prin cap intrebarea asta si mi-a trezit emotii puternice si nevoia de confirmare parca s-a mai potolit. Am simtit atat de real ca el exista si are grija de noi.

In ultima vreme m-am tot gandit la asta. De cand sunt mama si mai sensibila la anumite lucruri, ma tot gandesc la asta. Am atatea temeri si de multe ori m-am rugat sperand sa fie bine, dar nu am trait cu incredere ca O SA FIE BINE. De cateva zile insa am prins mai multa incredere. Nu stiu ce s-a schimbat dar ma bucur.

Mi-am dat seama ca m-a ascultat mereu cand am avut nevoie… M-am rugat mult sa imi dea un copil sanatos, m-am rugat sa se termine cu bine seara in care am ajuns la urgente mai demult, m-am rugat sa imi dea putere si rabdare sa il cresc frumos si cu blandete, ma rog mereu cand urcam in masina. Se pare ca EL ma asculta. Nu cred ca sunt coincidente. Cred ca EXISTA, ca ne protejeaza si ca imi zambeste de multe ori. Cred ca iubeste foarte mult copiii. Si cred ca vrea sa fim mai increzatori.

 

Sun+behind+clouds+God