Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Escapada Happy si Happy Moms

Gandul imi zbura zilele trecute la o noua escapada la munte, mai cu seama ca vine vremea cand asfaltul incins merita a fi dat pe racoarea padurii. O escapada la Brasov. Munte, verde, miresme de flori de padure, culori cu aer curat, un amestec senin de oameni, istorie si modern. Un oras cu tenta aristocrata si un loc in care ma intoec mereu cu drag.

Si mai nou, locul in care s-a nascut o comunitate zambitoare de mame, o asociatie puternica si frumoasa, Happy Moms. Mame creative care realizeaza produse hand-made, mame cu afaceri proprii, mame care doresc sa se informeze, mame care reinvie traditii stravechi, mame pentru care dezvoltarea profesionala si personala sunt esentiale in egala masura.

Cand energia materna si creativitatea dezlantuita de zambetul de copil ne determina sa ne intoarcem la radacini, se nasc initiative atat de frumoase! Si oare cand si unde sa revii cu drag, sa povestesti cu spor si sa zambesti, daca nu in preajma unor mame asemeni tie?

Happy Moms

Va invit la o escapada virtuala in lumea mamelor brasovene, si as fi tare fericita sa fie candva si reala. Port gandul cel bun, tin pumnii stransi si bratele deschise, si sprijin cu drag asa o initiativa curata!

Happy Moms 2

Ce face Happy Moms:

– Echipa de mame specialist raspunde voluntar pe site intrebarilor altor mame
– Ne intalnim pentru a discuta despre afaceri si probleme de afaceri
– Ne intalnim cu alti specialisti sa discutam despre probleme legate denutritie, alaptare, psihologie, altele
– Ne intalnim la ateliere de cusut, tricotat, crosetat, etc.

Asociatia Happy Moms are ca scop sprijinul dezvoltarii armonioase in plan personal si profesional al mamelor.

.