Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

The Great Cloth Diaper Change 2014

Stiti deja ca ador scutecelele textile si ca le folosim cu drag pentru copilasul nostru. Am scris un articol despre asta acum cateva luni.

clothdiapers

Intre timp am devenit si mai mari fani. Am mai incercat si alte tipuri de scutece, Sasha a mai crescut si se aseaza si mai frumos pe funduletul lui. Sunt atat de fericita cand vad si alte mamici ca trec pe textile si sunt incantate. E ceva ce numai noi, mamele scuteciste simtim. :)

Cu ocazia Zilei Pamantului, are loc in toata lumea The great cloth diaper change. La noi evenimentul este organizat de catre Pufushop,  sambata 26 aprilie la Caffe D’arthe, incepand cu ora 10.30.

Aici gasiti mai multe detalii despre eveniment si despre participare. La ora 11 se va incerca doborarea recordului pentru cele mai multe scutece textile schimbate in 24 de ore.

Admir toti oamenii cu initiativa care se gandesc la fiecare schimbare in bine ce o pot face pentru planeta asta pe care tram cu totii. Acum cateva zile vorbeam cu Florin despre cati pampersi am fi adunat pana acum daca nu foloseam textile. Ar fi fost o gramada imensa de cateva sute doar de la un copil. Imaginati-va cate astfel de gramezi exista.

Scutecele textile sunt cea mai buna alegere din toate punctele de vedere: sanatate, economie, mediu inconjurator. Am incredere ca odata cu acest eveniment, din ce in ce mai multi parinti vor fi interesati si vor face trece pe textile. O schimbare ce va aduce numai bucurii!.