Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Gand despre succes

In seara asta am ascultat “Soare” – Hi-Q, piesa din vara lui 2012. Recunosc ca nu a fost genul de piesa de care m-am indragostit instant si a intrat in top 5 melodii preferate Hi-Q de curand.

Am ascultat pe YouTube varianta neoficiala a melodiei postata de cineva acolo… si am vazut ca avea aproape 700 de mii de like-uri si foarte multe comentarii si am devenit curioasa sa vad cate like-uri are melodia cu videoclipul oficial.

Am dat click si am vazut ca are aproape 1400.000 like-uri. 1400.000 de oameni care au ascultat melodia si le-a mers la suflet (altundeva n-are unde sa mearga cu asa versuri…), 1400.000 de oameni care au zambit sau poate le-a dat o lacrima cand au ascultat-o… Ca sa nu mai zic cate comentarii frumoase si sensibile…


Florin a spus ca piesa nu a prins. Nu a intrat pe radio (sau a fost difuzata o perioada scurta, I don’t care).
Si acum ma intreb oare cum definim succesul?

De ce nu ne multumim cu 1400.000 oameni care iubesc si traiesc din suflet o piesa, in loc de mult mai multi care asculta ceva ce se difuzeaza non-stop ca apoi sa se plictiseasca si sa apara alta piesa “trecatoare” care sa ii i-a locul?

Intr-o lume ideala faptul ca ai facut un singur om sa zambeasca si sa se piarda in ganduri si emotii pentru 3 minute s-ar numi succes.

Daca ai reusi acelasi lucru pentru 1400.000 oameni ar fi si mai mult de atat.
.