Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Despre noi

Ma intreaba oamenii ce fac acum ca Florin este plecat la mare (Florin prezinta matinalul Vara pe val, emisiune difuzata pe Tvr 1 de luni pana vineri).

E greu pentru cineva care nu e casatorit sau nu e impreuna cu un artist sa inteleaga acest stil de viata. Are un program diferit, totul este diferit.
In weekend-uri este mereu plecat la concerte dar pe urma avem toata saptamana numai pentru noi (mai putin acum, ca este la mare). Ca sa nu mai zic ca singurul job pe care eu l-am avut si pe care mi l-am dorit, implica plecari spontane la orice ora din zi sau din noapte, in orice coltisor al continentului. Ma rog, nu stiu daca o sa ma reintorc pentru ca vreau sa ma dedic 100% lui bebe mic dar asta e alta discutie. :)

Ne-am asumat stilul de viata pe care il avem si care se potriveste cel mai bine cu noi, cu ce ne dorim si cu ce vrem sa facem.

Cand iubesti pe cineva, iubesti tot ce e legat de el. Eu m-am indragostit de tot ce are legatura cu Florin inclusiv talentul si meseria lui. Sunt fericita sa il vad facand ceea ce ii place. Sunt fericita ca dupa concerte sau studio vine acasa obosit dar implinit.
Imi este dor de el mereu, dar revederea e dulce si frumoasa intotdeauna.

.