Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

24 de ani

Maine implinesc 24 de ani. Nu imi vine sa cred! Desi e un numar mic, parca suna mai bine 23 decat 24 :)) Anyway, e doar un numar acolo, iar eu ma simt mai plina de viata ca niciodata.

Sunt foarte fericita si recunoscatoare. E cea mai frumoasa perioada din viata mea de pana acum si ce urmeaza o sa fie din ce in ce mai frumos. Si asta datorita baietelului minunat pe care il asteptam in august… Nu-mi vine sa cred ca nu am scris pana acum niciun articol despre sarcina… cred ca am fost asa de absorbita de sentimentele de bucurie si entuziasm ca am uitat. Am uitat multe lucruri. Sasha-mic, Florin si pregatiriile mi-au invadat toate ganduriile.

Fiecare saptamana de cand am aflat ca sunt insarcinata, a fost minunata. Cele mai frumoase senzatii din lume. Bucurie si emotii zi de zi. Ma intreaba lumea mereu cum ma simt… mai obosesc, sunt mai hormonala si mai panicata uneori dar nu pot sa ma concentrez deloc pe stariile astea pentru ca il simt dand din picioruse, rotindu-se si sughitand si asta ma face sa ma simt absolut minunat. Ma gandesc mereu ce puternica e legatura dintre noi daca atunci cand imi pun o mana pe burtica ma loveste fix acolo iar atunci cand e mai agitat si pune Florin mana, se linisteste imediat. Exact efectul pe care il are si asupra mea. Mi se pare magic… I love being pregnant!

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

 .