Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

#LondonIsInOurJeans. Se poarta sa gasesti perechea preferata de jeans

Mereu am iubit blugii. Au fost mereu piesa de rezistenta in garderoba mea de cand eram mica. Imi plac ca merg combinati cu piese vestimentare foarte diferite intre ele si merg purtati in aproape orice situatie.

In seara in care m-am cunoscut cu Florin eram in club. In blugi. Venisem direct de la cursurile de insotitor de bord care se terminau seara. Am schimbat doar adidasii pentru niste tocuri, si camasa pentru un top. Faceam des miscarea asta, aceeasi blugi dar cu alta bluza si alta incaltaminte. Si de fiecare data mi-a iesit :)

Tema colectiei toamna-iarna 2017 Lee Cooper este #LondonIsInOurJeans si spune povestea ta si a perechii tale de jeans preferata. Mie mereu mi-a placut modelul skinny. De fiecare data cand am avut o pereche preferata de jeans acestia au fost skinny. Imi plac pentru ca ma simt feminina in ei si imi contureaza silueta. Si in ce ne simtim bine si ne place, ni se si potriveste cel mai bine. Ca despre asta este vorba – sa gasesti perechea de jeans care iti da incredere in tine, iti flateaza silueta, iti imbratiseaza formele si te fac sa te simti puternica si bine in pielea ta.

M-am bucurat foarte tare cand am primit propunerea de a fi parte din campania Lee Cooper pentru sezonul toamna-iarna. Imi place brand-ul Lee Cooper pentru ca imi inspira incredere si respect prin ceea ce simbolizeaza – denimul autentic britanic cu traditie de la 1908, ce a luat nastere in East London. 

Asteptam cu nerabdare ziua in care urma sa imi iau perechea de jeans pentru shooting. M-am dus impreuna cu Sasha in unul din magazinele Lee Cooper ca sa probez mai multe perechi de jeans. Am avut emotii dar m-am entuziasmat atunci cand am gasit acea pereche care imi venea perfect. ACEA PERECHE din denim de calitate, cu inscriptiile statement ale etichetei rosii Lee Cooper. Acea pereche care pentru mine a fost “the one”.

Shooting-ul pentru campanie a fost o adevarata experienta pentru mine. A fost munca, placere si bucurie. M-am intalnit cu oameni faini, pe unii ii cunosteam, pe altii i-am intalnit atunci pentru prima data si ne-am imprietenit. Era multa energie si creativitate, nici nu am simtit cum au zburat orele si s-a facut seara. Mi-a placut rolul meu pentru ca a scos la iveala o latura din mine pe care imi doream sa o arat. Stiam ca e acolo si e neexploatata :)

Mi-au placut toate perechile de jeans ale fetelor alaturi de care am pozat. Mi-au placut combinatiile: cu piele, curele, tocuri, sclipici. Totul se potrivea si totul avea o poveste unica. Iar eu ma simteam omul potrivit la locul potrivit. Am simtit ca sunt jeans si SUNT JEANS.

Colectia Lee Cooper pentru sezonul toamna iarna 2017/2018 vine cu croieli ce au fost gandite si perfectate in ani, cut-uri ce urmeaza tendintele dar si liniile clasice. Skinny, straight-cut, boot-cut si boyfriend: 4 tipuri de jeans, in diferite nuante de albastru, pentru ca tu sa le probezi, sa te indragostesti si sa te reindragostesti de tine purtand jeans.

In ultima vreme am observat ca oamenii se imbraca foarte diferit intre ei si ca exista un fel de evolutie din punct de vedere vestimentar. Am depasit perioada cand ceva era la moda. Se poarta sa porti ce iti place. Se poarta sa gasesti hainele in care te simti bine, in care esti TU. Se poarta modele foarte diferite de jeans tocmai ca fiecare sa isi gaseasca ce ii place.

Poarta si tu, cu mandrie si atitudine, perechea de jeans Lee Cooper care te reprezinta cel mai bine!

<3