Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Varsta nu e doar un numar

Am implinit 28 astazi :)

Ma inspira ziua mea. Ma gandesc mereu care sunt cele mai importante lucruri pe care le-am facut si le-am invatat pana acum. Si ma bucur ca ma vad crescand de la an la an. Iar anul acesta e prima data cand simt/cred si sunt convinsa ca varsta nu este doar un numar. 

Cred ca vorba asta arata cat de frica ne este de trecerea timpului. Ne este a naibii de frica. Si minimizam importanta numarului de ani pe care i-am trait pentru ca ne sperie. Si mie mi-e frica de batranete. Ma uit la corpul meu acum, la cum sta mandru fiecare muschi pe mine fara sa depun niciun efort. Si ma sperie ideea ca la un moment dat nu va mai fi asa.

Dar sa spun ca varsta e doar un numar ar insemna sa ma mint pe mine. Varsta nu e doar un numar. Ca nu suntem elfi.

Fiecare an aduce un plus de ceva. Cate lucruri s-au schimbat in ultimul an… cate am invatat, cate am trait, cat am constientizat. Da, sunt mai aproape de moarte cu un an. Dar traiesc mai intens. Sunt mai fericita. Starea mea interioara e mai limpede decat era la 20 si un pic de ani. Stiu mai bine ce merita si ce nu. Stiu ce imi place, stiu exact ce nu imi place.

Ma bucur ca varsta nu este doar un numar. Ca daca era doar un numar ne-am fi plictisit la un moment dat. Ma bazam pe faptul ca e doar un numar si nu faceam nimic sa “profit” de viata, sa traiesc mai intens, sa ajung mai aproape de sufletul meu. Cu presiunea ca timpul trece apare si o stare de relaxare, iti dai seama ce conteaza de fapt, inveti sa traiesti in prezent.

Stiti toate filmele in care apar personaje nemuritoare, ele mereu sunt invidioase pe muritorii de rand. Ca noi simtim totul la maxim. Traim. TRAIM.

Varsta nu e doar un numar si gandul asta mie imi aduce o stare de recunostiinta deplina si ma repozitioneaza in prezent. ACUM.

<3