Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Speranta moare ultima

Saptamana trecuta m-am apucat sa filmez un vlog pe care mi-l doream demult sa il fac. Dar am tot amanat pana in ziua aia cand mi-am luat aparatul cu mine la sala si am zis ca asta e momentul. Aparatul, fara trepiedul mare.

Aparatul meu drag, Canon G7X care isi seteaza lumina perfect si ma face frumoasa si senina asa fara niciun filtru. Un pic de soare, de ambitie si atat.

L-am pus pe minitrepied si l-am sprijinit pe unul din aparatele de la sala. Va dati seama ce s-a intamplat, nu?

A cazut tare si zgomotos.

Cine a patit ceva asemanator, sa ii cada aparatul sau telefonul stie cum e. Simti ca ti se rupe sufletul in mii de bucatele. E o frustrare din asta in care iti doresti sa poti da timpul inapoi cu cateva secunde si in acelasi timp nu iti vine sa crezi ca nu te-a dus capul sa il pui intr-un loc sigur. Mda.

In minutele urmatoare am intrat pe net si am cautat un service pentru aparate foto. Si am gasit unul aproape de Piata Romana, m-am dus chiar atunci. Transpirata si in bustiera, asa am fugit direct sa il prind pe omul ala sa imi spuna ce poate sa ii faca. Canon-ul meu era intreg, ecranul ok doar ca obiectivul a ramas ca turnul din Pisa.

L-am lasat la reparat, a fost gata in 3-4 zile. A lucrat exclusiv la el si mi-a facut peste 200 de poze din timpul reparatiei. Super pasionat acest tip. L-a desfacut complet, avea si nisip de la mare pe acolo. Nu a inlocuit nicio piesa, a luat bucatica cu bucatica si l-a facut ca nou.
Aproape ca nou…

L-am ridicat, am dat cateva milioane bune si m-am apucat sa continui ce am inceput cand l-am scapat pe jos. Dar surpriza! Am uitat sa ii spun de microfon si a uitat si el sa il verifice.

Asa ca sunetul perfect pe care il inregistreaza modelul asta de Canon, era infundat si intrerupt. L-am dus din nou omului. La fel de repede am plecat, la fel de atenta am condus 20 km din Corbeanca pana la Romana. Sau cati km or fi.

Iar acum astept. Nu stie daca poate repara microfoanele. Sunt doua mici de tot. Le-am vazut in poze. Nu are nici mufa sa imi pun microfon separat.
Pot doar sa ma gandesc ca se repara sperand ca o sa si atrag asta. Sau ca o sa fac vloguri mute in care va trebui sa imi cititi pe buze.

Si sa imi promit ca o sa ma folosesc mai des de el sa imi pun ideile in aplicare.

Aparatul asta e genial.

Si scamele de pe rochie au iesit perfect (ca si cum imi doream asta)

Setat pe modul auto