Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Recenzie Estee Lauder + CONCURS!

Am avut mereu o relatie cu suisuri si coborasuri cu pielea mea. Nu a fost niciodata perfecta. A avut momente bune si a avut momente foarte proaste.

De cand eram in liceu am avut cosuri (chiar acnee la momentul respectiv), pori dilatati, ten gras in zona T si uscat pe obraji. Am stiut mereu ca va fi provocarea numarul unu pentru mine in ceea ce priveste aspectul fizic.

Numai eu stiu cate produse am testat, cate recenzii am citit si cate sperante mi-am pus in fiecare produs pe care il testam pentru prima data.

De ceva timp am inceput sa citesc despre serul Advanced Night Repair de la Estee Lauder. Mereu imi fac propriul research pana sa ma las convinsa. Si fac research serios, nu gluma.

Am fost cu adevarat surprinsa atunci cand am primit la testat acest ser. Gand la gand cu bucurie!

Din toate recenziile citite, majoritatea femeilor foloseau chiar termenul “magic” atunci cand descriau acest produs. De la 20 la 50 de ani, femei de toate varstele laudau acest ser care este deja celebru (aparut acum aproximativ 20 de ani).

Asa ca eram nerabdatoare sa vina seara sa ma demachiez si sa il testez pe propria mea piele.

Prima data

Mi-a placut mult de tot textura laptoasa si mirosul delicat. Aplicatorul este foarte bun, poti doza exact cantitatea pe care doresti sa o aplici. Imi plac produsele in recipiente de sticla mai ales aceasta inchisa la culoarea care impiedica lumina sa fecteze calitatea ingredientelor. Dupa aplicare, se absoarbe rapid in piele si o lasa exact cum imi place mie cel mai mult – hidratata, fina, moale si fara senzatia de gras.

Dupa 4 saptamani de folosit zilnic

Nu am incercat pana acum sa ma fotografiez cu “inainte/dupa” insa ar fi meritat. Ce am vazut clar este ca porii s-au micsorat, iar pentru mine porii deschisi sunt o problema foarte mare. Cine aude temenul ”pori” se gandeste la ceva mic si neinsemnat. Insa atunci cand ai pori mariti, credeti-ma ca ii vezi. Si cu fiecare strat de fond de ten, iluminator si orice forma de machiaj, ies si mai tare in evidenta. Asadar faptul ca porii s-au micsorat si tot aspectul pielii este mai neted este un mare plus pentru mine.

Aveam urme de la cosulete pe obraji si au disparut. Tenul este mai luminos si mai curat. Arata a piele sanatoasa. Minunea ce face serul Advanced Night Repair atat de eficient este tehnologia ChronoluxCB. Un termen un pic SF dar din tot ce am citit este ceva revolutionar care ajuta la reinnorirea naturala a tenului.

Cateva statistici care au venit cu acest ser, pe care vreau sa vi le impartasesc:
După doar 4 săptămâni, mai mult de 75% dintre femei au considerat că pielea lor are un aspect mai tânăr. Pielea este mai hidratată și mai netedă, mai puternică.
82% dintre femei au constatat efectul de hidratare imediată. Pielea este vizibil mai întinerită, mai strălucitoare și mai uniformizată.
83% dintre femei au constatat că au o piele cu un aspect mai sănătos, mai proaspăt și mai odihnit, în doar 4 săptămâni.
M-am indragostit de acest ser si il recomand din tot sufletul. Acopera o gama larga de probleme si chiar devine un fel de ”best friend” in ingrijirea pielii.

Si acum concursul de care ziceam in titlu: Ofer un produs Estee Lauder (20 ml) uneia dintre voi, ca sa vedeti de ce l-am laudat atat ?

Regulament CONCURS:

1. Follow pe Instagram @ioanagrozea
2. Lasa la aceasta postare un comentariu cu tag la prietena ta cea mai buna.
3. Atat! Sambata voi extrage aleator unul dintre comentarii, printr-un live pe Instagram, de la ora 13:00.
Succes!
Va las mai jos un scurt vlog realizat acum cateva zile cu serul Estee Lauder Advanced Night Repair (special guest Raul, baietelul meu de doi ani):