Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Sustinem Happy Moms la Brasov Heroes!

Pe 19 octombrie are loc Brasov Heroes – O cursa cu obstacole in care fiecare alearga si sustine proiectul in care crede.

happy

Eu am ales Asociatia Happy Moms – Mame catre mame, pentru sanatatea bebelusilor. Este un proiect care strange bani pentru a ajuta mamicile cu venituri modeste de la Maternitatea Brasov. Ele sunt sustinute de catre alte mame cu informatii privind ingrijirea, alaptarea si diversificarea bebelusului.

Iata obiectivele principale ale proiectului Mame catre mame:

– Susţinerea unor workshop-uri de îngrijire şi sănătate a bebeluşilor – masajul bebeluşului, diversificare, alăptare, si altele – lunar, pentru 10 mame cu venituri modeste internate în maternitatea din Braşov, timp de 12 luni, de către mame specialist; 

– Livrarea unui suport de curs pentru toate mamele cu venituri modeste internate în această perioadă în Maternitatea din Braşov. 

Sustin din suflet toate lucrurile in care cred. Fiind mama la randul meu, imi doresc ca toate mamicile sa se bucure cat mai mult de experienta maternitatii. E dreptul fiecareia dintre noi. Sunt convinsa ca acest ajutor va ajunge exact la cine trebuie si le va da putere si incredere la inceput de drum.

Felicitari Happy Moms pentru initiativa. Tinem pumnii si va invitam sa sustinem impreuna lucrurile in care credem!

Detalii aici: http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.php?pid=23

.