Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Cea mai buna bavetica

Simt ca fac o mare greseala cand spun bavetica. Eu sunt obisnuita sa ii spun barbetica. Desi in banat se zice babetica… nu stiu cum am ajuns sa am propria denumire. :)

Am cumparat diferite barbetele pana sa o descoperim pe cea ideala. Toate erau frumoase la inceput. Dar s-au patat foarte repede si nu s-a mai dus la spalat. S-au mototolit, ariciul s-a stricat. Unele erau dublate cu un strat impermeabil pe interior dar se incingea prea mult zona pieptului atunci cand statea la masa.

Am cumparat o barbetica Close din curiozitate. Este acelasi brand care face si scutecele Pop-In si in care am multa incredere. Dupa ce am vazut ce faina e, am mai luat 2.

M-am indragostit de ea din prima si o sa va spun si de ce e mai deosebita fata de ce am mai incercat.

-Materialul care vine in contact cu pielea este un fel de polar. Adica este moale si tine pieptul uscat.

-Materialul de la suprafata este impermeabil si fin in acelasi timp. Ca stratul exterior al unui scutecel. Foarte placut la atingere si anti-pete. Incredibil dar toate petele de cirese, afine si alimente care pateaza se duc sub primul jet de apa.

-Cusatura de pe margine si care vine pe marginea gatului este fina si neteda. Nu lasa urme si nu zgarie pielea.

-Are buzunar prins cu capse. Adica poate fi si lasata mai mare dar si prinsa. In functie de nevoi. O mama care a mers pe autodiversificare stie valoarea buzunarasului la barbetele :) Acolo se aduna bucatele de mancare, cele care nu ajung in gura sau pe jos.

-Se prinde intr-o parte, cu doua randuri de capse. Asta ajuta pentru ca e mai usor de pus, de reglat si capsele sunt de buna calitate. Am avut cu arici si s-a uzat rapid.

-Imprimeurile sunt foarte frumoase.

-Nu ai nevoie decat de 2-3 bucati maxim. Eu le clatesc imediat dupa masa si in cateva ore s-a uscat. Se duce rapid murdaria, de multe ori nici nu o ud in totalitate. Am facut un carlig langa chiuveta de la bucatarie, special pentru ele.

Am un copil energic, de gatit zilnic, de jucat, supravegheat, spalat, scris, citit… Tot ce imi usureaza munca ca sa imi pastrez fortele proaspete pentru el, ma ajuta.

Barbetica am luat-o de pe wrapmamashop.ro si a fost 25 lei/bucata.

 

barbetica

barbeticaroz

barbeticalion.