Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

CONCURS: Castiga o pereche de papucei Tikki de la Pufu Shop

Dragii mei, pentru ca stiu cat de mult va place primavara cu pomii ei infloriti, miresme si culori, va provoc la un concurs de Iepuras, cu un premiu Tikki oferit de magazinul Pufu Shop.

Eu am descoperit magazinul Pufu Shop la scurt timp dupa nasterea lui Sasha, in cautarea mea de lucruri sanatoase si naturale pentru el. M-a atras din prima datorita stilului pe care il promoveaza si in care m-am regasit in totalitate. Ei sustin apropierea si respectul fata de copil, alaptarea, purtarea bebelusului, folosirea scutecelor textile si tot ceea ce inseamna Natural Parenting.

Ma bucur foarte tare ca exista un magazin de unde orice cumpar voi fi multumita. Iar consultanta pe care proprietarii site-ului o ofera si posibilitatea testarii unor produse imi dau siguranta ca fac cele mai bune investitii pentru cel mic. Pe Pufu Shop gasiti scutece textile, sisteme de purtare a copilului, haine din materiale organice si naturale, jucarii educative, detergenti organici, incaltaminte sanatoasa, paturici si pernute handmade.

Premiul pe care noi il oferim cu drag de Iepuras consta intr-o pereche de Tikki Shoes.

PufuShop

Papuceii Tikki sunt ideali pentru copiii care invata sa mearga datorita talpii ultra flexibile. Este incaltamintea cea mai comoda si mai recomandata de catre medicii ortopezi datorita faptului ca este foarte aproape de natural. Cu Tikki in picioruse, copilul simte mai bine suprafata pe care calca iar asta ajuta la dezvoltarea echilibrului si a muschilor.

Papuceii Tikki sunt ideali si pentru copiii mai mari care deja merg, pentru ca au aceeasi libertate ca si cum ar fi desculti. Pot fi purtati atat in interior, cat si in exterior, datorita talpii anti-soc si anti-derapanta. Din punct de vedere termic, papuceii Tikki tin de cald iarna si pastreaza piciorusul racoros vara, deci sunt all season.

Papuceii Tikki sunt confectionati din piele rezistenta si de calitate, iar captuseala este realizata din canepa organica. Sunt foarte usori – cantaresc aproximativ 100 grame. Au marimi pentru copii intre 4 luni si 6 ani.

Sunt foarte simpatici si modelul de pe papucel este perfect pana la cele mai mici detalii. Sasha de cand ii poarta se intinde mereu sa atinga bufnita de pe ei :)

CONCURS!

Poti castiga o pereche de papucei Tikki daca lasi un comentariu la acest articol in care povestesti momentul in care puiul tau a facut primii pasi, ce ai simtit, ce amintiri ai de atunci.

Voi premia cel frumos comentariu pe data de 15 Aprilie 2014 si o pereche de Tikkisori vor pleca catre niste picioruse fericite!

Succes!

Later edit: Va multumesc tuturor pentru povestile frumoase pe care mi le-ati impartasit. Papuceii Tikki vor merge la Speranta Zamora si al ei curajos baietel. Sa ii poarte sanatos si sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi!

.