Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

E ziua ta, zi frumoasa ca mine!

Astazi, 24 noiembrie, este ziua lui Florin, implineste 33 de ani. Un numar relativ pentru ca are energia si optimismul unui copil si intelepciunea unui om mult mai in varsta :)

L-am cunoscut pe Florin cand avea 29 si tin minte si acum ca in seara “AIA” a fost ceva de genul “eu am 19, tu?”. Si dupa cateva zile mi-a raspuns “29”. :))) Oricum a fost dragoste la prima vedere… :D La inceput am crezut ca e casatorit (nu ca mi-ar fi stat asta in cale, hihihi), nu stiu de ce… nu prea eram la curent cu nimic atunci. Varzomanca. :D

Florin este pentru mine prieten, sot, psiholog, tătic, mentor, susținator si multe altele… E mai mult decat as fi putut visa oricand. Are toate calitățile de care e nevoie ca sa faca viata mai frumoasa oricarui om din jurul lui… altruism, talent, inspiratie, experienta, ambitie. Ma simt foarte norocoasa ca ne-am gasit si cred ca indiferent de circumstanțe tot ne-am fi intalnit la un moment dat. E una din chestiile care ma conving ca nimic nu e intamplator.

Desi eram mai mica cand ne-am intalnit, eram convinsa ca nu o sa gasesc pe nimeni atat de spontan si inteligent care sa imi faca fața. Mereu citeam cat de independent si inovator este cuplul gemeni-sagetator, dar nu asteptam sa fie atat de bine :D Mai sunt si alte chestii alaturi de zodie, dar ocupa si ea un procent semnificativ acolo.

Sunt mereu placut surprinsa de cat de diferiti suntem fata de tot ce e in jur. Suntem seriosi separat si dilii impreuna!

Astazi de ziua ta iti multumesc pentru toate lucrurile frumoase pe care le-ai adus si le aduci mereu in viata mea si iti promit ca o sa te fac mereu fericit.

I love everything about you!

Sounds cheesy but this is what I am :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .