Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Jocuri pentru 4, 10 sau 28 de ani

Odata cu copiii mei imi retraiesc si eu copilaria :) Ador jocurile.

Ador jucariile cu care ne putem juca impreuna. In 4 ani de cand sunt mama, am invatat cateva lucruri despre jucarii, despre ce sa cumpar sau sa nu cumpar, despre cum sa le introduc si despre cum sa le organizez. Am vrut sa aiba strict ce ii place si cu care se joaca, sa nu fie casa plina. Sa ii ofer ocazia sa se “plictiseasca” de ceva pana sa ii cumpar altceva. Si pot spune cu mandrie ca e unul din aspectele care mi-au iesit.

In ultima vreme imi spune el ce isi doreste si am inceput sa imi dau seama ce ii place.

E o perioada foarte frumoasa pentru ca sunt multe jocuri de rol care mie imi plac la nebunie. Mi se pare incredibil cata imaginatie si cata creativitate exista intr-un copil. Cate scenarii isi creeaza, cate dialoguri, voci, emotii. E o lume intreaga acolo.

Dupa aproximativ 3 ani am observat ca joaca devine serioasa :) si merita investitia in jocuri bune cu care se pot juca mult timp. Ati observat ca folosesc cuvantul “joc” in loc de “jucarie”? :)

Am primit un joc de la Playmobil pe care Sasha il iubeste si care ne-a ocupat ultimele două saptamani!

Cand ne-am intors din vacanta era pe hol, ne astepta. L-am desfacut cu nerabdare si ne-a placut amandurora din prima clipa. Are multe piese mici si lucrate cu atentie pana la cele mai mici detalii. Am fost surprinsa de tiroliana din setul Summer Fun. Mi s-a parut super tare ideea! Materialele sunt combinate si adaptate perfect. Adica plasticul este unul foarte bun si rezistent, snurul de la tiroliana este dintr-un alt material special… totul este gandit bine de tot.

Imi place ca jocul are multe accesorii, omuletii sunt foarte draguti si bineinteles, toate piesele/seturile merg combinate intre ele.

Imi place ca se potrivesc jocului de rol care pe mine efectiv ma fascineaza: il privesc cum monteaza, construieste, vorbeste, are scenarii si conversatii. E super tare cata imaginatie si creativitate este in mintea unui copil. Si speram sa ramana acolo :)

Siii, pentru ca fiecare vara are o poveste, vara asta Playmobil te trimite in vacanta! Incepand cu luna iulie, toti cei care cumpara oricare doua produse Playmobil se pot inscrie GRATUIT pe www.vacantacuplaymobil.ro pentru a castiga marele premiu: o excursie pentru toata familia la celebrul FunPark Playmobil din Zirndorf, Germania! Pe langa premiul cel mare, pe tot parcursul campaniei poti castiga diverse seturi de joaca Playmobil in cadrul concursurile organizate pe pagina de Facebook. Campania este promovata atat la raft cat si online in magazine partenere.

Am filmat câteva minute în grădină, când încercam să terminăm setul Summer. Veți vedea că Sasha este absorbit de joc și că… se pricepe mai bine decât mine :-)