Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Schimbam lumea

Sunt in pat cu copilul meu cel mai mic. Doarme pe mine.

A adormit la san, ca de obicei si a ramas in bratele mele. De cele mai multe ori il pun pe pat ca sa fac altceva in timp ce el doarme. Altceva mai “util”.

Dar acum am ramas aici.

Sa ii ascult respiratia si sa ma uit la fata lui senina si pura.

Dupa ce adoarme ma ia mereu o stare de agitatie, cate am de facut intr-un timp asa de scurt. Uneori uit ca si timpul acesta este important pentru noi. Ca daca il tin in brate cat doarme nu inseamna ca am pierdut timpul. Inseamna ca l-am investit in noi.

Avem nevoie sa mai si stam.

Am simtit ca ACUM are nevoie mai mult sa fiu cu el decat sa fac lucruri pentru el. Viitorul e aici, acum. Haideti in Piata Victoriei la proteste dar nu va lasati descurajati de ce se intampla.

Noi schimbam lumea prin copiii nostri.

Prin timpul petrecut cu ei, prin iubirea neconditionata, prin incredere si sustinere. Oamenii sanatosi emotional nu fac lucruri rele. Oamenii nesiguri care nu se simt iubiti si acceptati fac lucruri rele. Oamenii crescuti cu iubire si blandete devin oameni buni. De fapt raman oameni buni.

Schimbam lumea prin ceea ce suntem, nu numai prin ceea ce facem.

Eu acum aleg sa fiu iubire, aleg sa fiu prezenta. Schimb lumea cand ies in strada si ma alatur altor zeci de mii de oameni.

Si schimb lumea in fiecare zi acasa, cu copiii mei.