Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

De ce sa vii la Atelierele Senzoriale

Ideea atelierelor senzoriale a aparut foarte natural, din mai multe motive.

Stiu cat de grele si de epuizante pot fi unele zile. Stiu cum e sa iti propui sa faci multe lucruri intr-o zi si sa vina seara si sa simti ca nu ai apucat sa faci nici jumatate. Si cel mai frustrant este cand simti ca nu te-ai conectat suficient la copilul tau in ziua respectiva. Ca te-ai luat cu altele si nu ai fost acolo total, cu mintea si sufletul.

Pe langa faptul ca atelierele le stimuleaza si le dezvolta simturile copilasilor, mi-am dorit ca acestea sa fie mai mult de atat. Am vrut sa fie o ora de relaxare pentru noi, parintii. Dupa o zi incarcata, hai sa gasim o ora in care sa uitam de orice si sa intram in lumea lor. Am vrut sa fac ceva deosebit, ceva ce nu este la indemana sa faci in fiecare zi. Sa fie o iesire din rutina.

De asemenea, m-am gandit si la socializare. Cred ca faptul ca suntem mame ne uneste si de multe ori fiecare mama intelege ce simte cealalta. Sunt niste emotii pe care numai noi le stim. Sper ca aceste ateliere sa adune mame faine laolalta. Sa povestim impreuna, sa radem, sa impartasim experiente.

Va astept cu drag in fiecare joi, de la 18:30 la Funny Land!

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1093428770672457/ 

.