Just another WordPress site

Sans-serif

Aa

Serif

Aa

Font size

+ -

Line height

+ -
Light
Dark
Sepia

Concert Bosquito

Luni, pe 11, am fost pentru prima data la concert Bosquito. Am vrut f mult sa ii vad live, i-a laudat si Florin care ii mai vazuse, asa ca ne-am luat bilete din timp si l-am lasat pe Sasha pentru 2 ore in compania Danei si a bunicului.

A fost unul din cele mai bune concerte la care am fost vreodata (si am fost si la Bon Jovi, Moby, Linkin Park etc… adica am putina cultura muzicala acolo :). Multa energie, emotii, versuri sensibile, sunet impecabil. Am auzit piese pe care le stiam si piese pe care nu le stiam dar m-am indragostit de ele si le-am ascultat acasa din nou. Mi-a ramas in minte un anumit vers pe care i l-am cantat lui Florin toata seara… “Cine se hraneste cu zilele tale, cu zilele tale, insa fara ea esti ca plaja fara soare, plaja fara soare” :)

Piesa de mai jos e preferata mea. O stiam de dinainte dar la concert ne-au dat lacrimile… pentru ca e cu totul alta incarcatura emotionala cand o auzi live si pentru ca am devenit mult mai sensibili de cand a venit puiul de om in viata noastra. Acasa i-am cantat-o si l-am pupat mult…

 

 

 

 .